Niets is fijner dan een mooie zomerdag afsluiten met een barbecue! Zijn jullie samen of verwacht je een grote groep? Eten er kinderen mee? Of mensen met een uitgesproken smaakvoorkeur? Wij bieden voor ieder wat wils. Kies uit onze speciale barbecuepakketten. Of stel zelf een pakket samen. En vul die aan met onze dagverse salades en sauzen. Samen maken we er een heerlijke zomer van.  

 

Onderstaande pakketten zijn suggesties. Wilt u bestellen, dan graag minimaal een dag van tevoren doorgeven.

 

Pakket populair

  • Runderhamburger
  • Shaslick
  • Kipsate
  • BBQ worstje

€ 5,95 per persoon

Bestel in de webshop!

Vega pakket

  • Groentespies
  • Auberginespies
  • Vega burger
  • Maiskolf

€ 6,95 per persoon

 

Bestel in de webshop!

Compleet maker

  • Salade
  • Verschillende sausen
  • Stokbrood
  • Kruidenboter
  • Bestek en bord (wegwerp)

€ 4,50 per persoon

Bestel in de webshop!

BBQ pakket all-in

  • Gemarineerde speklap
  • Kipstokje
  • Shaslick
  • Gemarineerd filetlapje
  • Hamburger
  • Kruidenboter
  • Stokbrood
  • Diverse soorten salades en sausen

€12,95 per persoon

 

Bestel in de webshop!

GROOT VLEESCH

  • Entrecote
  • Pulled pork
  • Picanha
  • Short ribs
  • Cote de boeuf
  • Rollades
  • Bavette

dagprijzen, overleg voor beschikbaarheid

Spiesen

  • Varkenshaassaté
  • Kipsaté
  • Biefstukspies
  • Yakitorispies

€9,95 per persoon

 

Bestel in de webshop!

Buurt BBQ

  • 2 kipstokjes
  • Kippenpootje
  • Procureurlapje
  • Hamburger
  • Kipfilet
  • Worstje

€9,95 per persoon

 

Bestel in de wenshop!

Kids

  • Gehaktspies
  • Runderhamburger
  • Barbecueworst

€ 3,95 per persoon

Bestel in de webshop!

Groot vlees

Zelf aan de gang met grote stukken?
We kunnen het volgende verzorgen:

  • Entrecote
  • Ribeye
  • Picanha
  • Buikspek
  • Lamsbout
  • Cote de boeuf
  • Short ribs
  • Brisket
  • Varkensrack
  • Diverse rollades
  • Pulled pork

Salades en sausen

  • Kartoffelsalade
  • Rundvleessalade

 

  • Cocktailsaus
  • Knoflooksaus
  • Shoarmasaus
  • Satésaus
  • Smokey BBQ saus

BBQ Brandstof

Voor de "gewone" BBQ of kamado, we hebben verschillende soorten brandstof.

 

  • Briketten (diverse maten)
  • Kamado houtskool
  • Greek fire (tip!)
  • Divers rookhout
  • Aanmaakblokjes

Barbecue assortiment

Alle spiesen worden vers gesneden en met de hand geregen.
Wij hebben onder andere de volgende spiesen:

  • Kip kerrie (zachte kerrie kruidenolie)
  • Kipsaté (traditionele sate smaak)
  • Biefstuk (naturel of heerlijk gemarineerd)
  • Lams provinciaal (kruidenolie met tijm, rozemarijn, oregano)
  • Varkenshaas saté (saté zoals saté hoort te zijn!)
  • Yakatori's (zachte kipdijen heerlijk oosters gekruid)

Naast de spiesen hebben wij ook nog:

  • Hamburgers (100% rundvlees)
  • Barbecue worsten (voorgegaard, makkelijk en snel)
  • Drumsticks (voorgegaard, dus snel klaar)
  • Merquez (lam/runder worstje, iets pittig gekruid)
  • Ribeye van rund en kalf (subliem stuk vlees om te grillen)
  • Entrecote (vers uit Uruguay, 100% puur natuur)


Dit zijn slechts enkele voorbeelden, als u zelf sugesties heeft horen wij dit graag.
Ook kunnen wij grotere stukken vlees verzorgen voor bijv. pulled pork, grote stukken ribeye, cote de boeuf, short ribs of staartstuk (picanha).

Slow of snel?

Slow of snel?

Of je nu veel of weinig tijd hebt, je kunt altijd lekker eten rondom de barbecue. Ingeval van langzaam garen – beter bekend als slow cooking – sluit je de barbecue af met een deksel. En zorg je voor voldoende afstand tussen de kooltjes en het vlees. Deze methode is heel geschikt voor het garen van bijvoorbeeld een hele kip. Of een groot stuk rundvlees. Heb je niet zoveel tijd? Kies dan voor hamburgers, voorgegaarde kip, worstjes en biefstuk. Deze vleessoorten zijn namelijk supersnel gaar boven de hete kolen!

Barbecue huisregels

  • Al onze pakketten kunnen op schotels worden opgemaakt.
  • Voor suggesties van het samenstellen van uw eigen schotel staan wij
    uiteraard open.
  • Barbecueverhuur: € 15,00 (Wij vragen legitimatie en €125,- borg,
    verhuur is uitsluitend bij aankoop van de hierboven vernoemde pakketten).
  • Schoonmaakkosten: € 25.00
  • Levert u de barbecue weer net zo schoon in zoals u het heeft meegkregen, 
    dan rekenen wij uiteraard geen schoonmaak kosten.
  • Briketten en aanmaakblokjes: €15,-
  • Bestelt u voor 25 personen of meer aan pakketten, 
    dan stellen wij onze toestellen gratis ter beschikking.
  • Al onze producten worden vers voor u gemaakt. voor onze planning en om
    teleurstelling te voorkomen, 
    vragen wij of u minimaal twee dagen van te voren wilt besellen.
  • Wij hebben niet de mogelijkheid om te bezorgen. 

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
 

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden. Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

 

Keirsgieter, keurslager

dennenlaan 41
1161cl Zwanenburg
020-3699740

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten